24/7 uw IT servicedesk
in uw bedrijf

Ontwikkelaar van APPS OP MAAT die gebruikersvriendelijk zijn en werkprocessen efficiënter maken en dit specifiek voor de KMO

IT Diensten en apps op maat

Als FileMaker Developer en IT-architect werk ik elke dag met passie aan uw projecten. KMO’s en zelfstandigen die zich voor 100% wensen te focussen op hun bedrijfsactiviteiten en daarnaast de beste garantie willen over maximale efficiëntie binnen hun ICT-omgeving zijn bij mij aan het juiste adres.

24/7 verzorg ik uw netwerk- en computerpark met kennis van zaken. Samen werken we een bedrijfsapplicatie op maat uit. Zo onderneemt u met een gerust gemoed en bouwen we gepassioneerd verder aan de groei van uw zaak. Vandaag, morgen en in de toekomst!

Wilt u een persoonlijke, no-nonsense langetermijnrelatie met een betrouwbare IT-partner voor uw bedrijf? Maak dan vandaag nog een afspraak.

Werkwijze

1. Kennismaking

Liefst van al starten we onze samenwerking met een persoonlijke kennismaking. Bij een tas koffie komen we al snel meer te weten over u en uw project. Dit maakt het voor ons eenvoudiger om een offerte op te stellen of te bepalen hoe we best verder gaan.

2. Analyse

Na het luisteren en begrijpen wat u zoekt en wilt oplossen, is het de kunst om vervolgens goed na te denken, te schetsen en het gewenste in detail te analyseren. Na onze analyse gaan we samen aan de hand van ons voorstel na of we het allen goed hebben begrepen, we een basis hebben waar we allen achter staan en beslissen welke richting we uit moeten om aan de slag te kunnen gaan.

3. Uitwerking

Hier begint de magie. Doordat we een grondige voorbereiding achter de rug hebben weten we wat ons te doen staat en kan ieder van ons doen waar hij goed in is. Door nauw met u samen te werken en duidelijk te communiceren brengen we ons project tot leven. We weten dat flexibiliteit onderweg belangrijk is. Daarom bouwen en ontwikkelen we steeds in korte overzichtelijke periodes. Doorheen deze uitwerking gaan we tussentijds evalueren en sturen bij indien nodig. We zorgen ervoor dat we steeds kort op de bal spelen en niet onnodig tijd en geld verliezen.

4. Opvolging

De beste beslissingen worden gemaakt op basis van feiten. Informatietechnologie staat niet stil, maar u hopelijk ook niet. Daarom is het belangrijk om op regelmatige tijdstippen te kijken of alles nog voldoet en tijdig bij te sturen.

Oplossingen

We bouwen Apps op maat en leveren IT diensten aan KMO en zelfstandigen die zich willen focussen op hun business, zonder zich zorgen te maken over hun IT omgeving.

APPS OP MAAT

We leveren bedrijfsoplossingen en Apps op maat voor uw KMO-administratie en bedrijfsproces. Welk vraagstuk u ook heeft, we kunnen u een passende oplossing aanreiken, met Claris FileMaker als veelzijdig gereedschap. Onze applicaties werken zorgeloos op Apple devices, mobiele toestellen én in Windows omgevingen.

SERVICE OP MAAT

Dankzij onze 20 jaar ervaring leveren we aan u de server, desktop, laptop of tablet die het best bij u past en ook voor netwerkmaterialen voorzien we alleen de allerbeste componenten.


We werken steeds op maat van onze klanten, zo bent u zeker dat onze oplossing bij uw bedrijf past. Het onderhoud en uitbreiden van bestaande systemen van onze klanten is iets wat wij dagelijks doen. Dit doen we na overleg aan een vaste prijs per maand (all-in) of via losse werkzaamheden waardoor we vrij inzetbaar zijn.

Deze klanten zijn alvast overtuigd.

CONTACT

Kris Devet BV
Meuletiende 21
2300 Turnhout

info@krisdevet.be
+32 475 77 50 60
BE 0689.547.462

HULP OP AFSTAND

EXTRA

FORMULIER

De gegevens van dit contactformulier worden verstuurd naar info@krisdevet.be en zullen enkel gebruikt worden om deze aanvraag te beantwoorden.