Werkwijze

1. Kennismaking

Liefst van al starten we onze samenwerking met een persoonlijke kennismaking. Bij een tas koffie komen we al snel meer te weten over u en uw project. Dit maakt het voor ons eenvoudiger om een offerte op te stellen of te bepalen hoe we best verder gaan.

2. Analyse

Na het luisteren en begrijpen wat u zoekt en wilt oplossen, is het de kunst om vervolgens goed na te denken, te schetsen en het gewenste in detail te analyseren. Na onze analyse gaan we samen aan de hand van ons voorstel na of we het allen goed hebben begrepen, we een basis hebben waar we allen achter staan en beslissen welke richting we uit moeten om aan de slag te kunnen gaan.

3. Uitwerking

Hier begint de magie. Doordat we een grondige voorbereiding achter de rug hebben weten we wat ons te doen staat en kan ieder van ons doen waar hij goed in is. Door nauw met u samen te werken en duidelijk te communiceren brengen we ons project tot leven. We weten dat flexibiliteit onderweg belangrijk is. Daarom bouwen en ontwikkelen we steeds in korte overzichtelijke periodes. Doorheen deze uitwerking gaan we tussentijds evalueren en sturen bij indien nodig. We zorgen ervoor dat we steeds kort op de bal spelen en niet onnodig tijd en geld verliezen.

4. Opvolging

De beste beslissingen worden gemaakt op basis van feiten. Informatietechnologie staat niet stil, maar u hopelijk ook niet. Daarom is het belangrijk om op regelmatige tijdstippen te kijken of alles nog voldoet en tijdig bij te sturen.